Blomblombloem

 
Een aantal jaren heb ik heel enthousiast planten uit zaad opgekweekt.  Een leuke hobby, die ik best zou willen blijven doen, er zitten echter te weinig uren in een dag. M’n studie vind ik erg belangrijk, dus moet ik keuzes maken, wel blijven tuinieren, maar de planten voortaan aanschaffen in een tuincentrum.
 

 
Op de tafels, die uitsteken in [...]

Studiesferen

 
Verdiept in de Middeleeuwen met Maud als beschermengel
 

Dag collega’s

 
De laatste ochtend op m’n stekkie bij Essent. Daar hoort lekkere koek bij en leuke cadeautjes. Deze zomer wil ik me fulltime gaan bezighouden met m’n studie en op zoek naar een baan die meer aansluit bij m’n opleiding en vooral belangstelling.
 

 
Nog een keertje lachen met Ina, lukt dat wel samen op een foto?
 

 
Met Melvin, Lizette [...]

Reageren? Het kan weer!

 
Maudje rolt van plezier, er kan weer gereageerd worden.
De laatste dagen was dat niet mogelijk doordat de server van onze webhoster STRATO overbelast was. In eerste instantie wist ik dit niet en zat zwaar in een dip, omdat ik dacht dat niemand Brimstone meer lief, interessant of irritant genoeg vond om een reactie te plaatsen.
Ik was [...]

Umberto is bang

 
Na ruim een half jaar vond ik het vanmiddag eens tijd worden voor Jimny’s eerste wasbeurt.  Een enthousiast poetster ben ik niet, dus deze auto past bij mij, hij mag een beetje vies zijn. Maar als je bijna niet meer kan zien dat ie zwart is, dan zal ook ik er aan moeten geloven. En [...]