Een rij palen

 
Terwijl Gijs en Brimstone naar Leiden waren is het werk aan de omheining natuurlijk gewoon door gegaan. We hadden het niet verwacht, maar kabouter Rien heeft zich ontpopt als een prima toezichthouder.
 

 
De palen voor het hek staan in een mooie rechte lijn. Klaar om het betonvlechtwerk vast te zetten.
 

 
Het hek achter de tuin is eigenlijk [...]

Kattenmeiden, bedankt!

 
 
 
 
 
Georgia en Toubab hadden toen ze jonger waren er enorm plezier in om bloemen uit de vazen te sjorren,  bovenop een boeket te gaan zitten en het toppunt van die lol was de hele vaas om te gooien. Nou gun ik ze best hun kattenkwaad, maar toch besloot ik geen bloemen meer neer te zetten.
Jammer want [...]

Hek weg

 
 
 
Aan de voorkant van Huize Brimstone is het vorige jaar aangepakt. Niet lang daarna is ook de omheining aan de kant van de weg helemaal vernieuwd. Betonvlechtwerk met heidematten. Ziet er nog wat kaal uit, maar de groei zit al aardig in de verschillende klimplanten, die er weer een groene wand van gaan maken.
Vandaag is [...]

Desktop

De meest geschilderde vrouw ter wereld

 
In de hal van Huize Brimstone & Co hangt een reproductie van een schilderij van Tamara de Lempicka. Het dateert uit 1933 en is een portret van Suzy Solidor.
Suzy Solidor was in de jaren 30 een bekende Parijse zangeres en actrice. En waarschijnlijk één van de kortstondige liefdes van Tamara.
 

 
Suzy werd in 1900 in Bretagne [...]