Serrekundajurk

 

 
Een tijdje geleden zaten Gijs en ik met z’n tweetjes in een auto middenin Serrekunda (The Gambia). Onze gids en chauffeur waren weg, waarheen was ons even niet duidelijk. Gaf niks, raampjes naar beneden en lekker op ‘t gemak om ons heen kijken, het was een hele drukke winkelstraat, dus er viel genoeg te zien.
Omdat de [...]

Zwart Wit

 
Kleurige kleding past bij mij. Maar zo af en toe vind ik het ook heel spannend om te experimenteren met alleen zwart en wit. De combinaties zijn een mix van nieuw en marktplaatsvondsten. Wat waar vandaan komt weet ik niet meer. De kledingstukken hingen in m’n kast en dan horen ze automatisch bij  de ‘Look Brimstone’ stijl.

Bohemian Style

 
Het afgelopen jaar heb ik er een nieuwe liefhebberij bij: het combineren van kleding en sieraden tot een eigen stijl. Ik heb er veel plezier in.  Snuffelen op Marktplaats en andere sites naar aparte dingen, natuurlijk tegen een leuk prijsje. En dan combinaties uitdenken. De laatste mode, wat trendy is vind ik niet belangrijk, da’s voor grijze [...]

Een sjaal uit Senegal

 
Een sjaal voor een habbekrats gekocht langs de weg in Senegal. Afrikaanse vrouwen kunnen toveren met zulke sjaaltjes, binnen een mum van tijd is het een creatief hoofddeksel. Ook eens proberen.
 

 
Mijn resultaat oogt weinig Afrikaans, meer een Gipsy-look, ook leuk.
 
Vandaag is in het log ‘de Tweede Lijn’ een update van Fe geplaatst