Reageren? Het kan weer!

Maud_rolt_van_plezier

 

Maudje rolt van plezier, er kan weer gereageerd worden.

De laatste dagen was dat niet mogelijk doordat de server van onze webhoster STRATO overbelast was. In eerste instantie wist ik dit niet en zat zwaar in een dip, omdat ik dacht dat niemand Brimstone meer lief, interessant of irritant genoeg vond om een reactie te plaatsen.

Ik was dan ook heel blij met een mail van Jan, beter bekend als Jan K. of Afanja van het weblog Lichtlijnig, dat hij dezelfde problemen had. Geweldig van hem dat hij er achteraan gegaan is, that’s the spirit, ‘wat nou geen reacties meer……..ik wil weer reacties’. Door zijn vasthoudende contacten met de helpdesk van STRATO kwam hij er achter dat het weblog op verzoek kostenloos overgeplaatst kon worden naar een andere, snellere server.

Jan deed dit verzoek voor het lange weekend en werd prompt overgezet. Ik deed dat gister pas. Mijn verwachting was dat ze daar dus dinsdag weleens naar zouden kijken. Maar nee, service wordt ook verleend op eerste Pinsterdag. Vanmiddag kreeg ik een mail dat mijn weblog was verhuisd, chapeau!

Het is nu aan jullie, lezers, reageer, reageer…………. Doe je het niet voor Brimstone, doe het dan voor Umberto, Caitje en Maudje. Binnen de groep worden altijd weddenschappen afgesloten wie de meeste reacties krijgt.

Reacties op mijn kleren vind ik ook wel leuk. Pas toen het online stond viel me op dat bij de zwart-wit kleren ik wel een triest mondje trek. Help me uit die dip….reageer.

Mocht je ondanks dat toch nog problemen ondervinden bij het plaatsen van een reactie, meld dat dan via mail:
brimstone@artisticunderground.nl

7 reacties op “Reageren? Het kan weer!”

 1. 1

  Hoe lief ik haar ook vind, Caitje heeft vandaag al genoeg aandacht van me gehad. Doe mijn groeten maar aan de hele club.
  Wat Strato betreft: zoveel vasthoudendheid was er niet voor nodig. Tot nu toe ben ik zeer content over de service en medewerking van onze ‘nieuwe’provider.

 2. 2
  Hendrika

  Ik had al gemerkt dat het weer werkte. Gelukkig dat het niet aan jou of je schrijfsels lag ;~), maar aan de techniek.

 3. 3

  Even kijken of het lukt hoor.

 4. 4

  Ja dus!
  Bij Jan moest ik eerst het formulier wissen…

 5. 5

  Het blijft een onnavolgbaar probleem.
  Gelkinghe’s truc lukte iemand anders weer niet.
  Hanny maakte heeft zojuist ook van alles geprobeerd. Ik zal haar relaas morgen nog eens nalezen, want dat gaat er nu echt niet meer in.

 6. 6

  yeahhhhhhhhhhhh ja idd, gisteren zag ik jou bij mij ik lezen bij jou, dacht, oh wat leuk! altijd leuk nieuw vers bloed in web-log lang, nou ja, je gaat ook al een tijdje mee geloof ik?

  En dan kan ik niet reageren, hahahaha

  maar het kan weer! :-)))))

  Maak er een fijne tweede pinksterdag van!

  XXX

 7. 7

  Maud ook blij dat er gereageerd kan worden, krijgt ze ook weer extra aandacht. Ik denk dat ze aan het oefenen is om figuren van schaduwen te maken, op de onderste foto heeft ze al iets gemaakt met een grote bek. Knap van haar.


Een reactie plaatsen