Blomblombloem

bakken_op_de_kweektafel

 

Een aantal jaren heb ik heel enthousiast planten uit zaad opgekweekt.  Een leuke hobby, die ik best zou willen blijven doen, er zitten echter te weinig uren in een dag. M’n studie vind ik erg belangrijk, dus moet ik keuzes maken, wel blijven tuinieren, maar de planten voortaan aanschaffen in een tuincentrum.

 

trol_tussen_bakken

 

Op de tafels, die uitsteken in het hondendomein, stonden tot vanmiddag nog wat deprimerende restjes en lege potjes van m’n weeshobby. Dat moest leuker en vrolijker. Vanmorgen ben ik naar het tuincentrum van Bert Visscher in Nijeveen gegaan en voor zo’n twintig euro had ik daar een vracht eenjarigen. Bakken en potgrond heb ik genoeg in voorraad. Na het opruimwerk, het geinige karwei van het beplanten van de bakken. M’n trolletje, dat al zo’n jaar of twaalf m’n vriendje is, heeft hier weer een leuke plek.

 

Georgia_voor_het_raam

 

Georgia zit goedkeurend te spinnen. Vanuit dat raam heb ik ook uitzicht op de bakken als ik achter (voor) m’n pc zit………………….zal het eens schoonmaken, alhoewel het spinrag ook een zekere decoratieve waarde heeft.

6 reacties op “Blomblombloem”

 1. 1

  Het ziet er weer lekker kleurig en fleurig uit, Brimstone.
  Als je niets had verteld over je gang naar het tuincentrum, had ik geloofd dat je die bloemen weer zelf had opgekweekt.
  Maak er een mooie dag van! Lekker aan de studie in de schduw …?

 2. 2
  Jetske

  Het geheel heeft weer een fleurige uitstraling. Het kost misschien een paar centen meer, maar je hebt het zo wel sneller gefikst.

 3. 3

  Nee joh, laat dat spinrag zitten. Staat heel decoratief toch? Maar het ziet er zo weer heel blommig uit.

 4. 4
  Marian

  Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan?
  Nu weet je meteen wat je hebt, hartstikke leuk!
  Dat spinrag. . . .geef het maar toe. . . .je bent niet zo poetserig. . . . .gelijk heb je, het slijt er alleen maar van ;-)
  Ach, Georgia zit zo lekker te dommelen!

 5. 5

  Hallo Brimstone,
  Ik heb toentertijd op afstand mee genoten van je tuinactiviteiten. En hoewel je volgens mij ook meer van het wildere, vaste tuinspul houdt, is dit perkgoed toch ook wel erg fleurig en gezellig.
  Ziet er aantrekkelijk uit.
  vr gr
  kim

 6. 6

  Wat een leuke serie, eerst de hondentuin, dan de trollentuin, dan de spinnentuin. Want ik hoor Georgia hier helemaal spinnen. ;-)
  (Vaak lukt het om maar 1 reactie te geven.)


Een reactie plaatsen

«« Studiesferen  ∞  Aanschouw de zee »»