Tanje Village Museum

 
 
 
 
 
 
In het Museum voor Valse Kunst  in Vledder  waar ik rondleidingen geef zijn bezoekers vaak verrast, je mag er aan zitten. “Doe maar, neem plaats op de Rietveldstoelen, voel zelf wat echt of namaak is”. In het Tanje Village Museum kreeg ik hetzelfde gevoel wat wij de bezoekers in Vledder willen bieden. Een hartelijke welkom en de [...]

Fatou, even mijn kindje

 
Ik mocht haar van haar vader(?) even mee naar buiten nemen voor een foto. Toen ik haar weer eerlijk wilde teruggeven was iedereen verdwenen.
Je zou dan bijna in de verleiding komen…………….maar nee, op zoek in het lodge naar haar moeder. Ze miste haar ook al en was ongerust. Fatou.
Even, heel even, net doen of Fatou [...]

Badi Mayo

 
Badi Mayo, de plek in Gambia voor een mini-safari. Badi Mayo (Fula voor ‘apen van de rivier’) is ook bekend als Baboon Island en Chimpazee Rehab Camp. Het zijn zes eilandjes in de Gambiarivier tussen Kuntaur en Jungjungbureh.
 

 
Zaterdag 23 april na een overnachting in Kairoh Garden Lodge in Kuntaur was het zover, we werden met een [...]

Een rondje Gambia

Vriendinnetjes-for-ever

 
We zijn weer twee weken in Gambia geweest. Het was zoals elke keer geweldig.  ‘Be happy in The Gambia’ schreeuwen deze kinderen. En kijk naar de baby die mee doet in de feestvreugde.
 

 
Ik hou de baby heel westers voorzichtig vast, maar dat is ongewoon voor dit meiske. Alle kindertjes houden van haar en lopen met haar te [...]