Charlie de tuinman

 
Bij het neerzetten van een nieuwe afscheiding is ook het hondendomein uitgebreid. Een mooie plek voor een terras bij de honden. Voor wat kleur en fleur hebben we plantenbakken neergezet. In gedachte zie ik volgend jaar de klimrozen ons al omringen. Maar eerst maar eens planten, aan hulp en belangstelling geen gebrek.
 

 
Charlie heeft zijn roeping [...]

Blomblombloem

 
Een aantal jaren heb ik heel enthousiast planten uit zaad opgekweekt.  Een leuke hobby, die ik best zou willen blijven doen, er zitten echter te weinig uren in een dag. M’n studie vind ik erg belangrijk, dus moet ik keuzes maken, wel blijven tuinieren, maar de planten voortaan aanschaffen in een tuincentrum.
 

 
Op de tafels, die uitsteken in [...]

Een rij palen

 
Terwijl Gijs en Brimstone naar Leiden waren is het werk aan de omheining natuurlijk gewoon door gegaan. We hadden het niet verwacht, maar kabouter Rien heeft zich ontpopt als een prima toezichthouder.
 

 
De palen voor het hek staan in een mooie rechte lijn. Klaar om het betonvlechtwerk vast te zetten.
 

 
Het hek achter de tuin is eigenlijk [...]

Hek weg

 
 
 
Aan de voorkant van Huize Brimstone is het vorige jaar aangepakt. Niet lang daarna is ook de omheining aan de kant van de weg helemaal vernieuwd. Betonvlechtwerk met heidematten. Ziet er nog wat kaal uit, maar de groei zit al aardig in de verschillende klimplanten, die er weer een groene wand van gaan maken.
Vandaag is [...]

Tijd voor de tuin

 
De tuin is dit voorjaar een beetje een stiefkindje geweest, steeds was er wat, waardoor alle beschikbare tijd zomaar weer op was. Maar gister zijn we er aan begonnen.
 

 
Gijs is de graspaadjes te lijf gegaan en Brimstone heeft zich op het onkruid in de borders gestort. Vandaag gaan we verder met het zetten van de puntjes [...]