Het paste net niet!

 
Daar staan ze, de twee kasten (met glazen deuren) die we van de week in de Teakshop hebben gekocht. Vandaag zouden ze bezorgd worden. Ik was er zo blij opgewonden over dat ik afgelopen nacht slecht geslapen heb. Om vijf uur ben ik maar opgestaan om vooral niet te laat te zijn om de plekken vrij [...]

Art Deco in uitvoering

Tijd, die ontbrak vooral om bezig te zijn met de inrichting van Huize Brimstone. Zin en plannen waren er genoeg. We hebben het weer opgepakt.
Allereerst een reshuffle, de zithoek en de hoge tafel zijn van plaats gewisseld. Een verandering die uitstekend bevalt.
En dan nu de echte plannen uitvoeren. De kamer en ook andere delen van het [...]

Herfstig

Alhoewel het weer nog zomers aandoet komt de tuin meer en meer in herfsttooi. Ik kan er eigenlijk net zo van genieten als van het voorjaar. De langzame afbraak, de ingetogen kleuren, het geeft een geweldige sfeer.
 

Gevallen engeltje?

 
Zo’n engeltje laat je natuurlijk niet op Marktplaats zitten. Dat vonden meer mensen, want de bieding liep nog flink op, maar ik was de gelukkige. Toen ik haar zag moest ik lachen, ‘wat een geinige vermenging van Christelijke en Griekse mythologie, een engeltje met een panfluit’.
De panfluit is het instrument van de Griekse god Pan en [...]

Hakselen

 
De flinkere stammetjes van de geknotte lindenbomen worden direct afgevoerd. Helaas niet geschikt voor de open haard, omdat het without is zonder kern.
 

 
Voor de gigantische berg dunnere takken komt een hakselmachine.
 

 
En dan gaat het snel, binnen twee uur is de hele berg verschrot tot kleine snippers.
 

 
Het plan was om de houtsnippers in het weekend weg [...]